Whatever/Whenever

23.02.2011
Helena Parmask

Vahel leian ootamatult mõni sellise toote või teenuse, mis kohe inspireerib kirjutama. Tänane leid on unikaalne butiikhotellide kett W Hotels ning nende Whatever/Whenever (mis iganes / millal iganes) teenindus.

W-hotellid on moodsad, innovatiivsed, trendikad ja kõik nii edasi peened sõnad ning nende eesmärk on pakkuda oma kliendile Wow!- elamust. Loomulikult on hotellikett tänu oma erilistele interjööridele võitnud hulgaliselt disainiauhindu.

Ketti kuulub hetkel 37 hotelli üle maailma, mis asuvad põhiliselt Ameerikas ja Aasias. Mõned hotellid on ka Euroopas, näiteks Londonis, Istanbulis ja Barcelonas, ning varsti avatakse esindushotell Pariisis.

Eestile lähim W hotell asub Peterburis. Ainuüksi selle tubade kategooriad kannavad nimetusi, mis meenutavad pisut Mania Grandiosat:  Wonderful Room (Suurepärane tuba), Marvelous Room (Imetabane tuba), Spectacular Room (Imetlusväärne tuba), Fabulous Room (Imetore tuba), Mega Room (Megatuba), W Suite (W-sviit), Fantastic Suite (Fantastiline sviit), WOW Suite (WOW sviit).

Lisaks lubab W Hotels oma klientidele erilist elustiili-teeninduskontseptsiooni, mis kannab nime Whatever/Whenever ehk mis iganes, millal iganes.

Siia alla kuuluvad klientidele pähe tulnud mõttevälgatused stiilis “tahan oma kallimaga minna kuuma šokolaadivanni”, “ma unustasin oma pulmakleidi maha, organiseerige see mulle poole tunni pärast”, “tahaks pidada oma sünnipäevapidu 10 km kõrgusel” jne.

Whatever/Whenever teenindus lubab teoks teha kõik sinu kõige metsikumad unistused. Kus iganes. Millal iganes.

Vähemalt seni, kuni see on seaduslik.

Kommentaarid: