Estraveli töötajad käisid Bad Gasteini suusakeskusega tutvumas

10.02.2020
Estravel

Reelika Seljuskin (Stockmanni büroo), Kristel Heinsalu (Platinum Club) ja Kaia Kivikas (Tellimiskeskus) külastasid detsembris Soome suurima reisikorradaja Alppimatkade kaasabil Austrias asuvat Bad Gasteini suusakeskust.

Bad Gastein kuurortit peetakse Gasteini oru pärliks, mis on juba mitusada aastat tuntud peamiselt raviomadustega mineraalveeallikate ja ravispaade poolest. Aristokraatliku õhustiku ning ajaloolise arhitektuuriga väikelinnas on käinud läbi aegade puhkamas nii Euroopa kuninglikud perekonnad kui ka kuulsad näitlejad ja poliitikud. Nüüdseks on linnast saanud lisaks ka hinnatud kaasaegne suusakeskus, mis on ühendatud nii suusabussi kui tõstukite kui radadega Bad Hofgasteini keskusega (kõrgeim tõstuk 2650 m). Bad Gastein on väga mugava asukohaga ning mitmekülgsete ajaveetmisvõimalustega keskus.

Vasakult: Reelika Seljuskin, Kaia Kivikas ja Kristel Heinsalu.

Linna keskel asub ajalooline raudteejaam, mis võimaldab mugavalt liigelda erinevate Kesk-Euroopa linnade vahel. Näiteks tuleb Münchenist sinna otserong, sõidu kestus u 3 h 30 min. Samuti on u 2 h autosõidu kaugusel Salzburg, mis on suurepärane päevane väljasõit, pakkumaks nii muuseumikülastusi, mõnusat jalutuskäiku vanalinnas kui ka talvisel ajal kuulsat jõuluturgu.
Raudteejaama vastas, samuti linna südames, asub Felsentherme Spa, tervisekompleks rohkete saunade, erinevate atraktsioonide ning suure vabaõhu termaalbasseiniga, mille temperatuur on u 30 kraadi.
Õhtuid on Bad Gasteinis mõnus veeta nii vanalinna restoranides kui ka after-ski ööklubides (mida on linna kohta u 2-3).

Küsi suusareisi pakkumist Estraveli reisikonsultandilt estravel@estravel.ee või 24/7 telefonil 6266 266. Vaata erinevaid reisipakkumisi siit.

Kommentaarid: