Estraveli pakettreiside sihtkohad laienesid veelgi

29.09.2022
Estravel

Estraveli pakettreiside otsingust leiad uued reisipakkumised kolme sihtkohta: Tenerifele, Dubaisse ja Marokosse.

Uudis talvesihtkohtade valiku suurenemise kohta tähendab Estraveli klientide jaoks suuremat mitmekesisemasust nii hotellide kui ka lennukuupäevade osas.

Tenerife, Dubai ja Maroko

Coral Traveli reisikalendris algavad Tenerife pakettreisid 30. oktoobrist. Tenerife on meeldivalt sooja kliimaga talvepuhkusepaik, pakkudes meelepärast tegevust igas vanuses inimestele. Lastele on siin arvukad lõbustus- ja teemapargid, millest tuntuimad on Loro looduspark ja Siam veepark.


30. oktoobrist algavad pakettreisid ka Dubaisse – kohta, kus ida kohtub läänega, eksootika kohtub modernismiga, minevik kohtub tulevikuga. Dubai on üks peamisi kuurorte Araabia Ühendemiraatides.

Beduiinide pärandit ja ultramoodsat kultuuri ühendav linn kutsub nii teadmistejanulisi reisijaid kui ka lõõgastuda soovivaid turiste, sest siit leiad suure valge liivaranna, lõputu kõrbe, linna ajaloolise pärandi, Burj Khalifa ja teised uhked pilvelõhkujad, palmikujulisee tehissaare, püramiidikujulise ostukeskuse ja palju-palju moodsaid vaba aja veetmise võimalusi.

Reisijad, kes soovivad nautida lõõgastavat puhkust, saavad valida majutuse hoolikalt valitud hotellides, mis asuvad lisaks Dubaile ka teistes atraktiivsetes emiraatides nagu Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah ja Sharjah.


Alates 11. novembrist algavad pakettreisid Marokosse. Maroko on ainulaadselt võluv ja salapärane maa oma rikkaliku kultuuri ja autentse arhitektuuriga ning pakub unustamatut puhkust igale reisijale. Estravelist saad osta Marokosse klassikalise puhkusereisi või ekskursiooniprogrammidega ringreisi.

Marokos on filmitud sellised tuntud teosed nagu Game of Thrones, Inception, The Mummy, Gladiator, The Hills Have Eyes, Inventing Anna ja paljud teised.

Lisainfo lendude kohta ja planeeritud lennuajad:

Reisikorraldaja Coral Traveli uute sihtkohtade lennupartneriks on airBaltic. Kõik lennumarsruudid eeldavad ümberistumist Riias. Turistiklassis on lubatud täiskasvanutele ja lastele 23 kg äraantavat pagasit ja 8 kg käsipagasit reisija kohta. Beebidele on lubatud 10 kg äraantavat pagasit ja lapsevanker. Esialgsed lennuajad on sellised:

Tallinn – Tenerife: 05.30 – 12.50
Tenerife – Tallinn: 13.50 – 00.15

Tallinn – Dubai: 21.20 – 08.00
Dubai – Tallinn: 09.30 – 20.40

Tallinn – Maroko: 05.30 – 11.45
Maroko – Tallinn: 12.40 – 20.40

Kui soovid talvist puhkust nautida Tenerifel, Dubais või Marokos, siis suundu Estraveli pakettreiside otsingusse, kus on kõikide reisikorraldate pakkumised koondatud ühte mugavasse otsingusse. Lai valik hotellide ja väljumiskuupäevade osas ning alati värsked hinnad on reisi planeerimisel suureks eeliseks.

Kommentaarid: