Selgusid suvehooaja tšarter-sihtkohad, kuhu toimuvad pakettreisid otselendudega Tallinnast

12.02.2021
Estravel

Estraveli tootjasuhete juhi Katrin Samliku sõnul on Tallinnast algavad pakettreisid läbi aastate päikesepuhkust ihkavate inimeste seas väga populaarsed olnud, kuna reisid on soodsad, mugavad ja kvaliteetsed: “Eriti sel aastal hindavad inimesed sihtkohti, kuhu saab kohale võimalikult otse ja lühikese ajaga, ilma mitme ümberistumiseta. Lisaks on pakettreisidel väga paindlikud makse- ja muutmistingimused.”

Sihtkohad, kuhu toimuvad suvehooajal pakettreisid otselendudega Tallinnast (tabelis on märgitud esimene ja viimane väljumine):

Puhkusereiside valik ei piirdu siiski vaid pakettreisidega: „Kui panna reis kokku liinilendudest ja majutusest, siis on sihtkohtade, lennukuupäevade ja väljumisaegade valik võrreldes pakettreisidega oluliselt laiem,“ lisas Samlik.

 

Estraveli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Katrin Aaslaid soovitab enne reisi ostmist konsulteerida reisikonsultandiga: “Kuna igal riigil on erinevad reeglid riiki sisenemise osas, siis tasub kindlasti enne reisi ostmist konsulteerida professionaalse reisikonsultandiga. Estravelil töötab 24/7 reisiabi telefon 626 6266, mis abistab ja annab nõu reisil ettetulevate ootamatuste puhul. Lisaks tasub reisides vormistada kindlasti ka piisavate katetega reisikindlustus. Estravel müüb koostöös Salva Kindlustusega soodsat reisikindlustust, mis erinevalt nn “krediitkaardi kindlustusest” katab ka COVID riski.”

Lisainfo: press@estravel.ee

 

Kommentaarid: