1. juulist tõotab Taisse reisimine muutuda tunduvalt lihtsamaks

17.06.2022
Estravel

1. juulist lõpetatakse Thailand Pass veebilehe kaudu reisieelne registreerimine. Samuti kaob 10 000 USD väärtuses reisikindlustuse nõue ja maski kandmise kohustus.

Tai on seni olnud üks rangemaid reisipiirangute kehtestajaid, kuid 1. juulist muutuvad piirangud märksa leebemaks. Mis muutub:

  • Tai kavatseb oma Thailand Passi süsteemi tühistada alates 1. juulist 2022.
  • Vaktsineeritud reisijatel palutakse esitada tõend vaktsineerimise kohta, vaktsineerimata reisijatel aga negatiivne COVID-testi tulemus.
  • Täielikult vaktsineerimata reisijad, kes ei suuda tõestada, et nad sooritasid negatiivse testi enne reisi, peavad kontrollpunktis andma uue antigeeni testi.
  • Kaob maski kandmise kohustus välitingimustes, kuid see on rahvarohketes kohtades, ühistranspordis ja siseruumides endiselt tungivalt soovitatav.
  • Alkoholi tarbimise reeglid taastatakse selliselt nagu need olid Covidi-eelsel ajal. Ööklubid ja baarid võivad olla avatud kuni kl 02.00.

 

NB! Tasub teada, et need muudatused ei ole ametlikud enne, kui need on avaldatud Tai Kuninglikus Teatajas, mis tavaliselt juhtub alles paar päeva enne muudatuste jõustumist.

Allikas: news.cision.com, exotravel.com


Pakettreisid Taisse on juba müügis. Leia hea hinnaga pakkumised 14 ööks Estraveli pakettreiside otsingust!

 

Kommentaarid: