Estravel 30: meie sõprade videotervitused

12.12.2018
Estravel

Estravel tähistab tänavu oma 30 aasta juubelit. Igal kuul toome teieni ühe armsa kliendi videotervituse.

Detsember: Astri Grupi nõukogu liige Eve Toots

Eve Toots räägib oma kruiisireiside kogemustest. Kruiisireis on üks väga vahva kogemus – see on reis, kus saab lühikese aja jooksul nautida mitut erinevat riiki ja seda kohvrit pakkimata ja ilma hotelli vahetamata. Igal õhtul saab nautida maailmatasemel meelelahutust. Kõige eredamalt on Evel meeles kruiis Mehhikosse, kus õnnestus näha maiade tsivilisatsiooni varemeid ja tutvuda riigi ajalooga.

November: Ooperilaulja Elina Netšajeva

Elina räägib, kuidas tema kirg reisimise vastu on peaaegu sama suur kui muusika ja laulmise vastu. Töö viib Elina iga kuu mitu korda välismaale. Viimati reisis Elina näiteks Türgis ja Moskvas, detsembris on tulemas soolokontsert Shanghais.

Oktoober: Hotellide London, Pallas ja Sophia juhatuse esimees Verni Loodmaa

Verni Loodmaa räägib, miks Estravel juba enam kui 25 aastat tema kodubüroo on.

September: Ekspress Grupi asutaja ja suuromanik Hans H. Luik

“Mina olen Estraveli klient olnud suure naudingu ja enesekindlusega just sellepärast, et Estravel on Eesti firma. Ma tean, et kui peaks juhtuma mingi arusaamatus, nagu näiteks valed maksed või teistmoodi piletid, siis on mul kohe, kelle poole pöörduda.”

August: Tallink Grupi suuromanik ja nõukogu liige Ain Hanschmidt

Ain Hanschmidt meenutab, kuidas Estravel on aidanud tal reisidel ette tulnud viperusi lahendada.
“Kõige tähtsam on, et Estraveli töötajad võtavad alati telefoni, kui meil on mõni probleem, ja aitavad kõik mured lahendada professionaalselt ja kiiresti. Ettevõtted ja organisatsioonid elavad keskmiselt 12 aastaseks. Estravel on tänaseks 30 aastane ja see on fantastiline tulemus.”

Juuni: Curly Strings viiuldaja ja laulja Eeva Talsi

Eeva Talsi räägib, kuidas nende ansambel on taaskord lendamas Tokyosse – Jaapan ja sealsed inimesed on neile väga südamelähedaseks saanud.

Mai: suhtekorraldaja Aune Past

Suhtekorraldaja Aune Past räägib oma pere esimesest puhkusereisist Arubale ja lustakatest seiklustest Lõuna-Aafrikas.

Aprill: Ellex Raidla advokaadibüroo vanempartner Jüri Raidla

“Mulle tundub, et reisibüroode suhted oma klientidega on sarnased advokaadibüroode suhetele oma klientidega. Lõppkokkuvõttes taandub kõik usaldusele. Kui proovisin välja mõelda mõnda äpardunud lugu, mida Estravel oleks kiiresti lahendama hakanud, siis sellist lugu mulle ei meenunud. See ongi põhiline Estraveli puhul. Ei ole tekkinud selliseid probleeme, mida oleks vaja olnud kangelaslikult lahendada. Tavapärane ladus reisikorraldus on see, mida üks klient oma reisibüroolt ootab. “

Märts: ajakirjade Jooksja ja Tennis väljaandja Donatas Narmont
Veebuar: ärimees Armin Karu seiklused Las Vegases

“Meie Olympic Casinos reisime parasjagu ja sealhulgas ka ma ise kusagil saja päeva ringis aastas, näiteks on hea traditsioon igal aastal külastada Las Vegases kasiino- ja meelelahutuskongressi. Minu jaoks on Estravel hea reisikorraldamise sünonüüm. Seda just sellepärast, et kalleid reise korraldada pole raske, küll aga on professionaalse reisikorraldaja tunnuseks, et ta oskab ka reiside jooksul tekkivaid probleeme lahendada. Ja seda Estravel oskab. Meie Olympicus oleme Estraveliga väga rahul – soovime juubilarile pikka iga ja palju reiside korraldamist ka tulevikus!”

Jaanuar: džässlaulja ja helilooja Kadri Voorand

“Muusikuna on minu jaoks oluline alati õigeks ajaks kohale jõuda. Ükski kontsert ei ole andmata jäänud, küll aga on olnud väga ekstreemseid olukordi – näiteks pidin olema kolme tunni pärast Frankfurdis laval, aga lend tühistati. Estraveli reisikonsultandid on minu jaoks 24/7 olemas ja nad leiavad alati kiirelt lahenduse. Estravel on nagu üks vana hea sõber, kelleta reisimist enam ette ei kujuta.”

Kommentaarid: