Viking Line korraldas vahva inspiratsioonipäeva

01.10.2019
Sandra Puusepp, turunduse assistent

27. septembril kutsus Viking Line oma koostööpartnereid Viking XPRSi pardale toredale inspiratsioonipäevale, kus tutvustati Viking Line´i pakutavaid konverentsivõimalusi ning toimusid põnevad loengud ja palju elevust tekitanud lilleseadekoolitus.

Lisaks Viking Line’i esindajale Veli Varvasele esinesid tuntud lõhnamaailma guru Aleksander Vels, kes tutvustas uusi lõhnatrende, ja karismaatiline meeskonnatreener-konsultant Inno Joonas, kes rääkis motivatsioonist ning hiljem tutvustas meile pisut ka floristikamaailma.

Terve konverentsisaal oli täidetud ilusate lilledega ja kõige muu vajalikuga, et igaüks saaks valmistada endale ühe kauni seade.

Estravelist osalesid turundusassistent Sandra Puusepp, vanemreisikonsultant Marika Mikko Suur-Karja büroost, e-äri spetsialist Berle Mees, viisa- ja rongiplietite koordinaator Triinu Rannula, reisikonsultant Carmen Rannula Stockmanni büroost ning bürootöö assistent Kristi Viilukas.

“Tegemist oli tõesti inspireeriva ja meeli lõõgastava päevaga. Minu arvates on tööpäeva läbiviimine laeval üks väga hea viis, kuidas töötajaid motiveerida ja neid natuke igapäevasest töökeskkonnast eemale viia. Mulle meeldis Inno Joonase loeng motivatsioonist. Ta suutis kogu publiku lõbusalt kaasa haarata ja oma teemat väga põnevalt esitleda. Loengust jäi mulle kõlama üks mõte, kuidas ennast juhtida mulle endale parimal viisil ehk teiste motiveerimine on oluline, aga ennast ei tohi ka unustada,” ütleb Berle.

Kommentaarid: