Luksusliku Uniworld laevaga tutvumine Bordeaux`s

19.10.2023
Estravel

Estraveli töötajatel avanes oktoobris võimalus külastada Prantsusmaal Bordeaux sadamas seisvat luksuslikku Uniworldi jõekruiisi laeva S.S. Bon Voyage. Laev oli just lõpetanud ühe kruiisi ja valmistus järgmiseks väljumiseks ning kahe kruiisi vahel võeti lahkelt vastu laevaga tutvuma grupp Estravellasi.

Bordeaux´st algavad ja lõppevad Uniworldi 7-öised jõekruiisid, mis külastavad Garonne ja Dordogne jõgede äärseid kauneid linnu märtsist oktoobrini. S.S.Bon Voyage oligi parajasti vaikselt lõpetamas selle aasta hooaega Bordeaux´s, plaanis oli veel vaid 3 väljumist.

Estravellasi võtsid vastu laeva kapten Ludovic Falesan, Hotel Manager Silvia Dumitru ja Cruise Manager Sabrina Tsimonidis ning paaritunnisel tutvumisringil sai teha tiiru peale kogu laevale.
Uniworldi laevad on tõesti mõnusalt intiimselt väikesed (S.S. Bon Voyage mahutab kuni 124 reisijat) ning luksuslikud. Laevas on küll ka mõned illuminaatoriga kajutid, kuid Estravel soovitab soojalt broneerida omale kajut prantsuse rõduga, kust avaneb kogu kruiisi vältel suurepärane vaade jõe kallastele. Kokku on laevas 62 luksuslikku kajutit.

Kõikidel Uniworldi laevadel on vaadete ja ilma nautimiseks ka avarad päikesetekid ning mitmetel ka soojendusega väikesed basseinid või jacuzzi´d. S.S. Bon Voyage pardalt leiab 4 söögikohta: pearestoran, restoran privaatseteks einestamisteks väiksemale seltskonnale, brasserie ning kohvik päikesetekil.

Estraveli erakliendisuhete ja turundusosakonna juht Katrin Aaslaid: “Uniworldi laevad on tuntud oma luksusliku ja stiilse sisekujunduse poolest, laevadel saab osa kõrgetasemelist teenindusest ning personal võtab igati arvesse reisijate individuaalseid vajadusi ja soove. Eriliselt tahaks aga välja tuua seda, et tihti on pardal pea sama palju teenindajaid kui reisijaid ning igapäevaselt korraldatakse kontserte ja töötubasid, et luua tihedam side kruiisilaeva marsruudi ja kohaliku kultuuriga. Laeva pardale mahtus u 120+ reisijat ja see kõik tundus ikka väga personaalne. Just sellisena iseloomustaksingi Uniworldi – personaalne, rahulik, läbimõeldud tegevustega ja peenetundeliselt sisustatud.”

Tutvu laevaga läbi Estravellaste kaamerate:

 


Vaata ka Uniworldi toodetud videot Bordeaux kruiisist:

 

Kui tahaksid ka Uniworldiga luksuslikule jõekruiisile, siis vaata näidispakkumisi:

Loe ka varasemaid reisimuljeid Uniworldi jõekruiisidelt:

 

 

 

Kommentaarid: